naar de inhoud gaan
Voor ieder Haartype | Persoonlijk advies van onze Krullenexperts

De samples worden geleverd in goede herbruikbare potjes van 30ml. De olie en andere vloeistof zit in een druppelflesje van 10ml met uitzondering van een spray, deze zit in een 25ml sprayflesje. Heb je 5ml of 20ml besteld? Deze worden geleverd in flesjes van 10ml of 25ml en zijn dus niet helemaal gevuld.

Op elk potje of flesje zit een stickertje met de naam van het product en heel handig, of het proteïne bevat of niet!

We doen ons best om de artikelen binnen 1-3 werkdagen te verzenden.
Het kan voorkomen dat ik een product even niet op voorraad heb, mocht dit het geval zijn dan ontvang je een mail dat je bestelling in de wacht staat.

De bestellingen probeer ik altijd zo snel mogelijk naar een PostNL punt te brengen om te verzenden. Wanneer de bestellingen na 17:00 worden ingeleverd bij PostNL ontvang je een mail dat je bestelling onderweg is met een verwacht bezorg moment, houd in dit geval rekening met een extra dag omdat de bestellingen pas de volgende werkdag bij PostNL worden opgehaald. Hier kan ik helaas niets aan veranderen omdat dit in het systeem bij PostNL zit.

De verzendkosten gaan volgens de tarieven van PostNL. De onderstaande tarieven hanteren wij om de prijzen van de producten zelf zo laag mogelijk te houden.

Verzending binnen Nederland:

- Pakket post: € 5,95 - Vanaf €50,- GRATIS verzending

Verzenden buiten Nederland:

- België: € 7,95 - Vanaf €65,- GRATIS verzending

- Duitsland: € 9,75

Zeker! Je mag je bestelling ophalen op afspraak in Zoetermeer (ZH) op maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 19:00.

Wanneer je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden ontvang je van ons een mail en kunnen we een afspraak maken.

Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail met de juiste adres gegevens. Zolang het pakketje nog niet is verzonden kunnen we deze gegevens nog aanpassen.

Is je pakketje al verzonden? Dan zullen wij jouw pakketje retour ontvangen. De verzendkosten zullen opnieuw in rekening gebracht worden om het pakketje nogmaals te verzenden.

Kan gebeuren! Je kunt dit zelf via de mail doorgeven. Wanneer dit niet gebeurt wordt de bestelling naar een postNL punt gestuurd dichtbij het huisadres.

De samples worden geleverd zoals in het eerste tab omschreven is, en kun je zien op de foto's bovenaan de pagina. In de titel van het product staat (SAMPLE) vermeld.

De Travel Size Producten zijn origineel. Je krijgt ze zoals ze op het plaatje staan bij het product en in de titel van het product staat (TRAVEL-SIZE)

Zou je graag een product willen bestellen die niet op de site wordt aangeboden, geef dit vooral door door een mail te sturen via het contact formulier. Als daar meer vraag naar is kan dit product mogelijk worden ingekocht!

Heb je een vraag over je bestelling of wil je iets anders te weten komen? Dan mag je ons altijd een mail sturen via het contactformulier of naar info@curlcandy.nl